Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati haruno
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Freebies: Cute header for your kawaii blog (Part 1)



    Salam ramadhan! Hari ni saya terlebih rajin nak bagi freebies cute header for your kawaii blog! Memanglah kebanyakkan orang dah boleh buat header diorang sendiri tetapi saya nak bagi ni kepada blogger yang baru nak belajar berblogging! Bolehlah ambil. Pada blogger yang dah lama berblogging tu pun no problem kalau nak ambil!

   Hmm, hari ni last cuti dan esok dah sekolah! Dua minggu dah berakhir! Memang menyedihkan! Macam nak menangis pun ada juga! T_T Tapi nak buat macam manakan, pelajaran tu penting! Kalau tak macam manalah dengan masa depan kita nanti?

   Tambah-tambah lagi bulan puasa! Sure student-student semua akan letih! Terutamanya pada jam 12.00 tengah hari dan ke atas! Time tulah dah tak boleh fokus sebab mengantuk dan menahan kelaparan! Tapi tak apa! Cuba bertahan dan jangan mengalah! Okay!

   So, tanpa buang masa tu jom saya nak ajar cara-cara nak ambilnya! Senang ja! Korang semua  klik imej tu dan automatik imej tu akan akan muncul dalam new tab! So, ambillah save image as! Kalau nak copy kodenya, just pilih copy image address! Senangkan?

   Jadi, nah! Ambillah! Tapi ingat, ni semua adalah milik saya sendiri! Tak credit dari sesiapa pun! Masa tu saya baru jadi blogger dan asyik reka macam-macam design header! Tapi tak guna pun! Daripada simpan ja dalam komputer ni, baik share dekat blogger yang lain!








   Itu sahaja! Kalau nak ambil tak apa, tak nak pun tak apa! It's okay! Jsut letak ja! Manalah tahu ada orang yang nak ambil! So, itu sahaja! Assalamualaikum!

Pinky's note: Part 2, , lain kali kalau saya ada masa ya! Jangan risau! Akan datang juga! Insya-Allah! Assalamualaikum! :)