Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Not studying as hard as thought



 Hello lama tak buka blog! Tiba-tiba rasa nak update entri hari ni. Sebab saya tak buka blog ni sebenarnya bukannya apa pun. Cuma rasa malas nak tulis entri. Tak ada topik yang nak ditulis dalam blog ni.

 Belajar? Belajar juga tapi taklah segigih mana. Pada saya, masa UPSR dulu lagi gigih belajar padahal PT3 lagi susah. Baguskan?

 Entahlah, sekarang ni rasa teruk. Memang teruk. Parents pun asyik marah ja. Tapi entahlah, belajar pun biasa-biasa sahaja. Tengok tv ja banyak. Dahlah pelajaran sekarang ni pun menurun mendadak! Lagi-lagi math. T^T

 Masih tak sedar diri! Dah tahu diri tu lemah, still nak main-main lagi! Memang entah apa-apa!

 Jadi, sebab lama tak buka blog ni bukannya sebab study hard...

sebab malas nak update entri!
sebab tak ada ideal nak cerita tentang apa dalam blog ni!

 Cuma boleh letak quote jalah! Itu pun kadang-kala quote yang membosankan! 💔

 Itu jalah... Dah tak ada apa-apa nak ditulis. Assalamualaikum!