Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Memory



Hello! Untuk entri kali ni just nak cerita memory masa pergi sukan sekolah lama kat stadium. Sekolah lama?? Masa sekolah rendah dulu. Apa lagi kalau bukan SKDK yang tercinta! ❤

 Pergi sana jumpa kawan-kawan lama. Sebenarnya ada lagi sukan sekolah menengah saya dekat penang free tapi tak boleh pergi sebab tak ada transport. Kalau tak, sure saya dah pergi! Sedihnya! T.T

 Cuba teka sukan start pukul berapa dekat stadium?? Ingat start awal pagi rupanya 2.00 petang! Wow! Jadi, tak akan timbullah masalah bangun lambat contohnya bangun pukul 11.00 pagi.(Tu dulu sekarang tak! Tapi takut juga kalau terbangun jam 11.00 pagi)

 Sebenarnya tak tau pun. Tapi bila kawan lama call kata 2.00 petang, rasa better sebab cuaca pun tak panas time tu. Betul, memang tak panas. Redup sahaja.

 Jadi, dengan kesempatan ini, saya pun ambil keputusan nak pergi sebab tahun lepas tak pergi. Jadi, kawan lama saya pun datang rumah dan tunggu kawan saya lagi seorang datang sebab kami dah plan nak jalan sama-sama pergi stadium. Lagipun rumah saya dekat ja dengan stadium.

 Kawan saya yang lagi seorang tu lambat sikit datang sebab dia satu sekolah dengan saya dan baru balik dari sukan tahunan kat penang free. Ayah dia hantar dia. Untunglah sebab ada transport.

 Bila dia sampai tu, kami pun salam dengan mama dan terus minta diri nak pergi sana. Jalan perlahan-perlahan dan sampai juga. Kami pun cari tempat dan duduk menyaksikan acara sukan dekat situ.

 Kawan-kawan lama tak ramai yang datang. Mungkin yang lain sibuk. Sebenarnya saya ada lagi seorang kawan nak ikut tapi dia tak datang sebab sakit. Kesian dia, tapi tak apalah, dah sakit, tak akan nak paksa datang?

 Tak lupa juga tangkap gambar. Banyak jugalah foto yang diambil...


Meriah tak?


Comelnya cikgu :3
                                      

Siti Sarah, Izzah and me


Always smile! :)




 Lawanya yang tudung oren tu...



Izzah Afiqah, me, Norani Pratewi! Aniss Farhana kalau ada pasti lagi best! T^T





Cikgu tetap comel! <3


Wow!


Amboi, Nora...




:) :) :)



Tak ada kerja :p


 Kenapa Norani??


Izzah malu nak tunjuk muka pula!



Ada style

  So, itu sahaja untuk hari ni. Jumpa lagi pada entri yang akan datang! Bye bye dan assalamualaikum... :)