Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati haruno
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Reviews anime movie: Garden Of Words



 Hiii! Well, I want to update the entry right now. Yalah, memang bosan juga sebenarnya. Lagipun lamakan tak update blog, jadi hari ni nak jugalah tulis sesuatu. Did you watch anime Garden Of Words?


 Hah, kalau nak tau macam mana anime tu, saya dah tunjuk satu contoh foto scene cerita tu. Actually, anime ni dah lama. Tahun 2013. And saya baru tengok tahun ni. Cerita ni taklah lama sangat. Dalam 43 minit macam tulah cerita dia. Tapi, best jugalah.

 But, pada saya Kimi no Nawa lagi sedih dari cerita ni. I just want to recommend this anime because for me, it's not bad!

 Saya tahu anime ni pun sebab tengok dekat youtube top anime movie yang paling sedih. Tengoklah trailer cerita ni. Rasanya macam best ja so saya pun trylah tengok and it's okay.

 Jalan ceritanya pun pada saya ok. Mengisahkan tentang seorang lelaki ni, dia pandai reka kasut dan jumpa seorang perempuan yang sedang berteduh dekat satu tempat berteduh. (Tengok dalam gambar).

 Tak naklah cerita banyak-banyak, kalau nak tahu juga macam mana cerita dia kenalah tengok. Kalau cerita sampai habis, macam dah tak bestlah kan nak tengok cerita ni?

 Tapi, saya tengok cerita ni sebanyak dua kali. Kalau tengok dua kali tu dikira cerita tu not badlah kan? Entahlah, pada pendapat saya cerita ni tak kurang sedihnya.

 Saya rasa setakat ni jalah nak tulis entri. Kita jumpa lagi petang ni atau esok! :p

 Sayonara dan assalamualaikum. Terima kasih sudi baca!