Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Salam Aidilfitri!




 Ohayo gozaimasu! Long time I don't update my entry! So, while watching spongebob, I want to update the entry right now! :)

 Do you know, saya hanya buka blog ni pada malam Syawal dan itu pun sebab nak pasang new header. Did you see it? It must be 'Happy Eid Mubarak', but never mine! Hanya beberapa minit ja nak pakai masa nak pasang header tu dan terus tutup laptop dan tolong mama buat apa yang patut! Yalah, time tu kebanyakkan orang dok tolong mak buat kerja, takkan nak main laptop pula time tu!?

 Pagi raya? Lagilah tak! Jangan harap nak buka laptop sebab perlu iron baju! Kalau bagi peluang suruh buka laptop pun jangan haraplah nak buka!

 Oklah, sekarang ni saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilftri! Maaflah kalau pernah terkecilkan hati atau apa! Haha! Ucapan lambat! Sekarang ni dah 4 Syawal but never mine! It's still Syawal! Lagipun my family and I just beraya satu syawal ja! Kami tak beraya pun sampai sebulan!

 Just semalam, saya pergi open house yang dibuat oleh tok saudara dekat Teluk Bahang. Too many people there! Siapa? Sudah tentulah family member yang datang dari jauh! Wow, hilang rindu buat seketika sebab lama tak jumpa! It is because, sebab masa satu syawal tu, tak semua family member datang lagi! Faham tak apa yang sedang diceritakan ni?? :p

 Poor spongebob! What? Yes, I'm watching now the episode di mana Gary asyik main dengan Patrick ja. Do you remember/know the episode? Alah, yang last sekali, Spongebob dapat tahu sebab Gary rapat dengan Patrick sebab dekat poket seluar Patrick ada cookies! Itu ja! But right now, Spongebob sedang jealous sebab Gary asyik rapat dengan Patrick ja! What I'm talking about? Entahlah, tak tau nak tulis apa so I just write this! :')

 Oklah, tu jalah nak tulis! I can't online everyday! Why? Never mine but lazy adalah salah satu darinya! Oklah, just that for today! Assalamualaikum dan jaga diri selalu!