Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

RINDU!



 Haiii! Haha! Tiba-tiba ja nak update entri. Ok, sebenarnya rasa macam rajinlah pula nak update entri sebab blog ni pun dah lama tak diupdate entri. Sekarang ni pun sedang join segmen. Alhamdulillah, dah dua segmen saya join. Ini kerana, selama ni tak pernah pun join mana-mana segmen dan saya pun tak pernah buat segmen.

 Memang RINDU Rindu apa? Rindu apa? Ok, ok, I actually really miss my old blog! Really miss it! Memang rasa sedih bila teringat balik evolution blog ni! Dah macam pokemon kan. Contohnya...

Oshawott-->Dewott-->Samurott
 I don't know what I'm story about! But, I love to watch pokemon so much and Oshawott was my favorite <3

 Ok, back to the storyline! Rindu dengan blog yang dulu. Dulu punya blog memang simple! Tak taulah nak kata apa tapi memang simple. But, walaupun blog dulu simple, tapi entri sentiasa penuh dan saya tak bosan nak tulis entri!

 But now, why? Actually, I don't said that my blog pretty atau comel, gorgeous atau apa! I just said that blog dulu dengan sekarang memang ada beza yang banyak!

"Kalau dah rindu sangat blog dulu! Pilah tukar balik! Entah apa-apa cerita macam ni!"

 Oh, yakah? I don't care! I just write whatever I want to write! (Bukan benda yang mengarut atau tak ada satu pun faedah!)

 Entahlah nak tulis apa lagi! Sekarang ni memang jarang update entri sebab banyak juga benda nak buat. Takkan nak duduk dengan laptop sehari-sehari?! Kita ni manusia, manusia ada banyak tanggungjawab lagi!

 Jadi, itu sahajalah untuk hari ni punya entri. Entahlah bila pula nak update entri! Yang sedihnya lagi, siapa nak baca? TT.TT

 Thank you very much for reading my blog! I really really appreciate it! Oklah, that's all! Take care of yourself! May Allah bless you! Assalamualaikum! Bye!